News monitoring Service

Het nieuws gefilterd op maat en relevantie voor uw industrie en werkgebied.

Vermijdt ‘Information overload’, richt u alleen op dat wat voor u van belang is om te weten!

Met deze service wordt u niet meer verrast door uw concurrenten! In de huidige dynamische markt is het belangrijk dat u weet wat er gebeurt, niet alleen met de concurrentie maar ook met uw klanten, uw partners, de leveranciers, wetgeving en trends op bijvoorbeeld het gebied van duurzame ontwikkelingen.

Met alle nieuwe vormen van media, met nieuwe zakelijke en persoonlijke netwerken en communicatiemiddelen gaan de ontwikkelingen steeds sneller.

Is de markt rijp voor nieuwe producten?

Het internet is een fantastisch medium, waar uw mensen zich helemaal in kunnen verliezen bij het zoeken naar bepaalde gegevens.  Er zijn zoveel bronnen, meningen en ideeën dat u door de het bos de bomen niet meer kunt zien. Zoekmachines leveren een overstelpende hoeveelheid links, maar vaak is het alleen wat mensen u graag willen laten zien. Hoe juist of relevant is die informatie eigenlijk? En ziet u zo niet alleen wat bijvoorbeeld een concurrent u graag wil laten zien? De tijd ontbreekt om data te analyseren en filteren. U verspilt op deze manier tijd en geld aan informatie die u waarschijnlijk nooit zult (kunnen) gebruiken.

Herkent u dit? Wij willen dit ongemak en de frustratie wegnemen door u een nieuws service aan te bieden met het meest recente nieuws (niet ouder dan 90 dagen), gefilterd op trefwoorden die u heeft vastgesteld. Hiermee brengt u de stroom van informatie terug naar een overzichtelijk systeem. U kunt u richten op uw eigen werk, terwijl het nieuws uit de buitenwereld overzichtelijk op uw desktop binnenkomt.

In overleg brengen we de infobehoefte in kaart om zo een aantal alerts op te zetten, die het nieuws voor u in de gaten gaan houden. Bij binnenkomst filteren we de resultaten en laten alleen die informatie door die voor u relevant is.  Dit proces wordt regelmatig aangepast en verfijnd met uw medewerkers. De basisservice is een 50 trefwoordensysteem voor 1 jaar.

Wilt u meer weten? Bel ons of stuur een berichtje en iemand neemt contact met u op om verder te praten over de mogelijkheden.